UTARA HOMESTAY

Utara Homestay ditubuhkan pada 1 September 2011. Homestay ini dikelolakan oleh Siswazah Sarjana Sains Pergigian, Mohd Hafiz Arzmi dan Siswazah Sarjana Muda Perakaunan Universiti Malaya dengan bimbingan ibu bapa yang dikasihi. Berteraskan minat yang mendalam dalam perniagaan, kedua-dua siswazah ini telah mengambil peluang untuk menyediakan kemudahan homestay dengan harga yang berpatutan demi kemudahan anda.

Rumah dua tingkat yang selesa, luas dan terletak di kawasan strategik bersebelah exit Lebuhraya Utara Selatan MALAI adalah penginapan terbaik khususnya bagi mereka yang mementingkan keselesaan dengan bajet yang sederhana.

Terima kasih dengan sokongan ANDA!


Facebook: Homestay Taman Gemilang JitraUTARA HOMESTAY PILIHAN TERBAIK

Assalamualaikum wbt..

Utara Homestay adalah sebuah homestay yang terletak berhampiran dengan pelbagai destinasi utama seperti UUM, Sintok, UNIMAP, Kolej Matrikulasi Kedah, MRSM Kubang Pasu, Alor Setar, Bukit Kayu Hitam dan sebagainya.

Bagi yang ingin meneroka utara Kedah atau mereka yang mempunyai urusan-urusan di utara tanah air, sama ada menghantar anak ke Universiti, MRSM dan sebagainya, UTARA HOMESTAY adalah pilihan terbaik!


Lokasinya yang strategik memudahkan perjalanan anda menuju ke utara Kedah serta Perlis dengan melalui lebuhraya yang terletak bersebelahan kawasan homestay. Dengan kadar sewa yang berpatutan, anda juga akan mendiami homestay yang selamat dengan kawalan sekuriti 24 jam sehari.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada semua pelanggan yang telah memilih UTARA HOMESTAY sebagai homestay pilihan anda!

Wassalam


0 comments:

Post a Comment